Cover Release: Ilttyv #2: Under Sløret

Endelig endelig endelig er det kommet cover til bog 2 i Ilttyv-serien. Bog et i serien var en af de absolut bedste bøger jeg læste i 2015, og jeg glæder mig afsindigt til at læse toeren. Cliffhangeren i bog et tog næsten livet af mig, og ventetiden er ulidelig.

ilttyv2

Coveret er vildt fedt! Den der intense røde farve er fantastisk, og baggrunden ser spændende ud. Og så passer den med seriens første bog, hvilket jeg er virkelig glad for. De kommer til at se fantastiske ud sammen på hylden.

ilttyv

 

Hvis du ikke har læst første bog, så kan jeg varmt anbefale den. Det er en af de mest spændende dystopiske bøger jeg har læst i flere år, og universet er fantastisk spændende og gennemtænkt.

ilttyv1

“Mit løb tærer på ilten, og smagen af jern i munden bliver stærkere og stærkere. Den lægger sig som en hinde på min tunge. Hvis jeg ikke får fat i mere ilt snart, dør jeg …”

I en dyster fremtid koster hvert åndedrag penge. Kun de rige har råd til kvalitetsilt, som den der fandtes før katastrofen. De fattige må nøjes med dårligere ilt, der langsomt gør dem syge.
Troy og Shay kæmper for at overleve, men da Shay bliver fængslet under falske anklager og ikke har råd til at betale ilten i fængslet, bliver de begge tvunget ud i en livsfarlig alliance …

“Over sløret” er første bog i serien “Ilttyv”.

Reklamer

6 meninger om “Cover Release: Ilttyv #2: Under Sløret

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s