Cover Release: Morika #2: Vildhunden & Panteren

morika2

Første bog i serien var virkelig flot. Men coveret til bog 2 er simpelthen fantastisk! Nøj det er pænt! Jeg elsker, at man har beholdt et coverdesign der passer til forrige bog, og så sat en person fra bogen på forsiden. Udtrykket i hans øjne er spot on, hudfarven er præcis som jeg forestillede mig, og farverne er fantastiske! Jeg er vild med det! Bogen udkommer sidst i august. Der kommer en bog mere i serien, men indtil videre passer coverne fantastisk sammen.

morika

morika1

På skoleøen Raudra undervises krigerlærlingen Korau og visdomslærlingen Eshri i Morikas idealer for fred og tolerance. Deres fremtid ligger fast. Men i det skjulte arbejder stærke kræfter på at vende tilbage til tidligere tiders adelsvælde. Snart befinder Eshri, Korau og deres venner sig midt i en kamp for et samfund, de altid har taget for givet.   Spørgsmålet er imidlertid om samfundet overhovedet er værd at kæmpe for?   Eshri og Korau opdager snart, at intet er, som de troede…   Rent blod er første bog i trilogien Morika.

Reklamer

3 meninger om “Cover Release: Morika #2: Vildhunden & Panteren

  1. Kære Sus,

    Forlaget Facet gjorde mig lige opmærksom på dit fine indlæg her og dine flotte, rosende ord for det nye omslag! Tusind tak for det! 🙂

    /Mette Breth

    BRETH DESIGN
    facebook.com/brethdesign

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s