It’s Giveaway Tiiiiime!

Plusbog.dk kom ved en fejl til at sende mig to eksemplarer af en bog her for nylig, og vi blev enige om, at stable en giveaway på benene. Og hvilken bedre dag at gøre det på, end den 18, Juni. Og hvorfor nu det? Det har ikke noget med folketingsvalget at gøre, men tværtimod at jeg har fødselsdag! DET SKA’ FEJRES! Så derfor udlodder jeg i samarbejde med plusbog.dk et eksemplar af første bog i Soulless-serien, Sjælesluger.

20150617_100155

Soulless-serien er en fantasyserie der foregår i et steampunk-univers, og bagsideteksten lyder således:

Vi er i Victoriatidens London, den nye dampteknologi vinder ind overalt og skaber flere og flere fantastiske maskiner.

Sjælesluger er vampyrernes udtryk for de sjælløse.
Hvis en sjælløs rører en overnaturlig, vil det neutralisere dennes overskud af sjæl og gøre dem menneskelige i berøringsøjeblikket.
Alexia Tarabotti er registeret sjælløs hos BRU (Bureau til Registrering af Unaturlige).
Men det er ikke det værste. Derudover er hun halvt italiensk, intelligent og rapkæftet – hvilket ikke passer sig for en kvinde i 1800-tallets overklasse. Hendes mor har derfor opgivet at få hende gift.
Efter et uheldigt sammenstød med en vampyr til et bal hvirvles hun ind i mystiske begivenheder, og på trods af at BRU gør sit bedste for at beskytte hende, befinder hun sig snart i livsfare …

Soulless er en fantasyserie i genren Steampunk.

Men hvad skal du så gøre for at vinde bogen? Jo, først og fremmest skal du have adresse i Danmark, eller i hvert fald have mulighed for at få sendt bogen til en dansk adresse, for det bliver simpelthen for dyrt at sende ud af landet.

Derudover skal du bare skrive en kommentar i kommentarfeltet på dette indlæg og besvare spørgsmålet: Er Plusbog.dk E-mærket?. Husk også at skrive din mailadresse, så jeg kan kontakte dig hvis du er den heldige vinder. Vinderen bliver trukket ved lodtrækning, og konkurrencen slutter den 24. Juni 2015 klokken 12:00.

Affiliate links.

Reklamer

37 meninger om “It’s Giveaway Tiiiiime!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s