Nyt på Reolen #84: Anmeldereksemplarer all over

Den sidste uges tid er det væltet ind med bøger til anmeldelse, og årh hvor er det fedt altså! Jeg bliver altid så glad, når nogen synes det er værd at sende mig et eksemplar til anmeldelse. Det føles altså godt! Nogle af dem har jeg selv efterspurgt hos forlaget, og andre har forlaget spurgt om jeg ville anmelde. Der kommer en enkelt mere inden så længe, og jeg har også fødselsdag om nogle dage, så der kommer mere Nyt på reolen senere.

20150615_132313

Der er bøger fra forlaget Tellerup, fra Forlaget Alvilda, fra Høst & Søn og fra Plusbog.dk. Det er alle sammen bøger, som jeg virkelig gerne vil læse, så lad os kigge lidt nærmere på dem.

20150615_132344

Tellerup sendte en mail, hvor de havde en liste over bøger til anmeldelse, og man kunne så vælge dem man gerne ville læse. To af dem jeg valgte var de første to bøger i Vigga & Luna-serien. Jaja, det er børnebøger, men noget af det bedste jeg ved er en god hestebog, og tegningerne er virkelig hyggelige og fine. Jeg elsker hestebøger, uanset hvad alder de er skrevet til, og de to her virkede som hyggelig, rare hestehistorier.

20150615_132400

Fra Tellerup kom der også Den Hvide Pige af Jon Rex Laugen, fortsættelsen til Skovens Hemmelighed, som jeg læste tidligere på året og elskede. Coveret er creepy, men virkelig flot, og passer fantastisk sammen med bog et. Bogen udkommer foreløbig officielt 19. Oktober i år. Vi Var Løgnere af E. Lockhart er en oversættelse af We Were Liars, som har været meget hypet på booktube. Jeg skrev selv til Rosinante & Co, som Høst & Søn jo hører ind under, for at høre om de ville sende mig et eksemplar, og det ville de gerne. Jeg har allerede læst den, og den var virkelig spændende! Der var også nogle ting jeg synes var lidt mærkelige, men man kan ikke argumentere mod, at jeg i hvert fald læste den på under 24 timer, og fandt det svært at lægge den fra mig. Anmeldelse kommer her en af dagene.

20150615_132420

Fra Plusbog.dk kom der bog 1 i Soulless-serien, Sjælesluger. Bog to i serien, Forbandelsesbryder, er tilsendt af Tellerup, og jeg glæder mig til at læse dem begge! Jeg har hørt meget godt om serien, og folk siger, at hovedpersonen er en kick-ass heltinde med attitude og humor, og det lyder jo alle tiders! Coverne synes jeg i øvrigt også er super fine, og jeg synes det er alle tiders at man har beholdt de originale covers. Som altid skal jeg gøre opmærksom på, at du skal være medlem for at få bøgerne til pluspris på plusbog.dk. Affiliate links.

night angelæ

Fra Tellerup kom der også denne sindssygt flotte bog. Er du gal, hvor er det en fantastisk bog at stå med i hånden! Det er en oversættelse af første bog i Brent Weeks’ Night Angel-serie, som jeg er blevet anbefalet at læse mindst 10 gange efterhånden. Det er fantasy, og jeg glæder mig afsindigt til at læse den. Uden smudsomslag ser den i øvrigt også fantastisk ud:

20150615_132526

So pretty

20150615_132435

Der kom også to bøger fra Forlaget Alvilda. Jeg skrev selv til Alvilda for at spørge om de ville sende et eksemplar, og jeg var hundenervøs! Det var første gang jeg prøvede at skrive til Alvilda, og jeg havde ikke haft kontakt med dem før. Puha det var nervepirrende! De svarede heldigvis at de gerne ville sende de to bøger, og jeg blev virklig positivt overrasket da jeg åbnede pakken. Jeg troede de bare ville sende mig paperbackudgaverne, men nej. Inden i pakken lå to hardcover-eksemplarer, af den slags som er ekstra høje, men lækkert, tykt papir og bogens titel i henholdsvis guldskrift og sølvskrift. Wauw, altså! Da jeg stod med Det Blå Dyb i hånden følte jeg mig helt benovet, det er virkelig perfektion i bogform. SÅ smuk, og med et fantastisk cover, lækre, tykke sider, og titlen trykt ind i coveret, så man kan mærke det når man kører hånden hen over den. Derudover sendte de også Magisterium #1: Jernprøven, som også har været meget hypet på booktube. Den er også en helt fantastisk bog at stå med i hånden, samme ekstra højde og tykke sider som Det Blå Dyb. Jeg har hørt den sammenligned med Harry Potter, men nu må vi se. Det Blå Dyb er i øvrigt bog et i en serie om havfruer, som også har været omtalt meget på booktube.

Og så har nogen nok spottet, at der er to af Soulless #1: Sjælesluger på det første billede. Stay tuned, for der kommer en konkurrence i samarbejde med plusbog.dk, hvor du kan vinde lige netop Soulless #1: Sjælesluger.

11 meninger om “Nyt på Reolen #84: Anmeldereksemplarer all over

 1. Rasmus thustup

  Hej sus

  Jeg ville spørger hvordan du lavede din blog fordi jeg vil virkelig gerne lave en selv😃

  1. Hej Rasmus! Jeg gik simpelthen ind på wordpress.com, oprettede mig som bruger, og fulgte den guide der var. Temaet og alting ordner wordpress for dig, så det er super nemt at komme i gang!

 2. Rasmus thustup

  Hej sus

  Jeg har prøvet at lave en blog på Instagram og så ville jeg spørger om du gerne ville se den og sige hvad du syntes om den😃😄

  PS jeg linker lige din blog fordi jeg ser meget op til den😃

  1. Jeg skriver egentlig bare og spørger om de kunne være interesserede i at sende et eksemplar til anmeldelse. Så skriver jeg lidt om hvorfor jeg spørger til netop den bog, og lidt om hvor mange følgere, sidevisninger osv jeg har.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s