Nyt På Reolen #79: 2 x anmeldereksemplarer

Den sidste uges tid er der kommet to anmeldereksemplarer ind ad døren. Den her kom i dag, og jeg er super hooked på at læse den.

2015-04-15 16.43.57

Det er nemlig MONSTER af Patrick Ness, som har fået fantastiske anmeldelser både i Danmark og i udlandet. Bogen er tilsendt af Plusbog.dk, og det er simpelthen en fantastisk smuk bog. Den er fantastisk at stå med i hånden, hardcover med skrift som er af sølv, og som er presset ind i forsiden, i ved, så man kan mærke teksten når man kører fingrene hen over den. Jeg har bladret lidt i den, og den har fantastiske illustrationer også. Det er virkelig en bog jeg glæder mig til at læse!

Jeg fik også tilsendt Morika #1: Rent Blod af Sidsel Sander Mittet. Den er fra forlaget facet, og jeg glæder mig også til at læse den her.

2015-04-11 11.37.01

Bogen er fantasy, og har en fantastisk forside! Jeg har luret lidt i bogen, og det lader til at være skrevet i jeg-fortæller, noget som jeg er vild med. Jeg synes jeg har nemmere ved at leve mig ind i historien på den måde. Bogen er den første i en trilogi.

affiliate links

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s