Tip: Billige ungdomsbøger i Bilka

Jeg må hellere starte med at sige, at jeg ikke ved om tilbuddet er at finde i alle Bilka-butikker, men i den i Horsens spottede jeg syv ungdomsbøger til vildt billige penge.

Først og fremmest bog to og fire i Lampens Børn-serien til 10 ,- i paperback. Jaja, det er var kun bog to og fire, men til 10,- kunne det jo godt være man havde lyst. Man kunne jo være heldig at finde de andre brugt. Jeg har de første seks bøger i serien, og har læst de første fire, som jeg syntes ret godt om. Serien omhandler lampeånder og er ret sjov.

Dernæst spottede jeg Caster Chronicles-serien på fire bøger, alle fire på dansk og i hardback til 49,- per styk. DET er godt nok billigt! Jeg har bøgerne og har læst dem på engelsk, så jeg købte dem ikke, men uh jeg overvejede det. 49 kroner!

16159611

Ethan tæller ned til den dag, hvor han afslutter Jackson High og kan flytte langt væk fra Gatlin, for én ting er sikkert: Der sker aldrig noget nyt i den lille, fordomsfulde sydstatsflække. Hans mor er for nyligt død i en ulykke, og hans far har buret sig inde på sit kontor i sorg, så hvad skulle holde ham tilbage?
På det seneste er Ethan begyndt at have mærkelige drømme om en pige, han aldrig har mødt. Det er blevet en besættelse for ham, og han føler sig både forelsket og lettere sindssyg på en gang.
Da skoleåret starter, og den smukke Lena Duchannes dukker op, bliver pigen fra hans drømme pludselig lyslevende. Lena er befriende anderledes end alle piger på Jackson High, men også skræmmende. Hun bor hos sin onkel, den besynderlige eneboer Macon Ravenwood, i byens ældste ejendom – spøgelseshuset – og hun er fra første dag dømt ude af det lille samfund. Ethan mærker øjeblikkeligt en stærk forbindelse imellem dem, som han ikke kan forklare eller modstå. De kan læse hinandens tanker og får stærke fortidssyner om en tragisk kærlighed under den amerikanske borgerkrig. Sammen afdækker de en verden i Gatlin, som er langt dybere og farligere, end Ethan i sin vildeste fantasi kunne have forestillet sig. Lena og Ethan er som skabt til hinanden, men der hviler en forbandelse over Lenas skæbne, som vil blive afgjort på hendes sekstenårs fødselsdag – og den nærmer sig.

Til sidst spottede jeg Endgame, som jeg også har læst og syntes virkelig godt om, til 49,-.

23294789

Læs bogen. Find sporene. Løs gåden.

Siden tidernes morgen har 12 urgamle slægter været udvalgt til at spille Endgame. Et spil, der går ud på at sikre sin egen slægts overlevelse, mens Jorden går under og alle andre vil dø.

Da tolv meteorer rammer kloden tæt på Spillernes hjem, ved de, at Endgame er i gang. Det bliver starten på en brutal kamp for overlevelse, men også på en storstilet skattejagt, der omfatter hele kloden. Nogle vil dræbe, andre vil forelske sig; nogle regner den ud, og enkelte afventer. Men alle spiller med. Også læseren.

Endgame er hæsblæsende læsning i sig selv. Samtidig er den fyldt med skjulte spor, koder og koordinater, som kan bruges i skattejagten. Den læser, der først løser gåden og finder nøglen kan blive den heldige vinder af $500.000 i guld! Skattejagten foregår på engelsk og er arrangeret af Third Floor Fun, LLC, i USA. For at deltage skal man have en gyldig Googlekonto. Udførlige spilleregler findes på endgamerules.com

Reklamer

4 meninger om “Tip: Billige ungdomsbøger i Bilka

 1. Xenia

  Super tilbud. Så det også i Næstved. I hvert fald caster chronicles serien. Kender dog ikke så meget til den så købte den ikke. Er den god? Så skulle jeg måske købe dem 😊

  1. For mig var det lidt en op-og-ned-serie. Bog et var ret god, bog to brød jeg mig ikke så meget om, bog tre synes jeg var rigtig god, og bog fire var ret god. Tror jeg gav 3 stjerner til bog et, 2 til bog 2, 4 til bog 3 og 3 til bog 4. Kunne dog rigtig godt lide sydstatsstemningen i serien, det var SÅ hyggeligt! Katja fra Cautious er ret vild med serien også så vidt jeg ved.

   1. Xenia

    Så skulle jeg nok prøve at læse dem. Især når de er så billige. Tak for en god blog forresten 😊👍

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s