Anmeldelse: Sweet Trilogy #2: Sweet Peril

15768191pink 4 stjerner  • Titel: Sweet Peril
  • Serie: Sweet Trilogy #2
  • Forfatter: Wendy Higgins
  • Antal sider: 371
  • Udgivelse: 2013
  • Sprog: Engelsk
  • Originalsprog: Engelsk
  • Forlag: Harper Teen
  • ISBN: 978-0-06-226594-4
  • Læst: 12/10 til 15/10

Anna Whitt, the daughter of a guardian angel and a demon, promised herself she’d never do the work of her father—polluting souls. She’d been naive to make such a vow. She’d been naive about a lot of things.

Haunted by demon whisperers, Anna does whatever she can to survive, even if it means embracing her dark side and earning an unwanted reputation as her school’s party girl. Her life has never looked more bleak. And all the while there’s Kaidan Rowe, son of the Duke of Lust, plaguing her heart and mind.

When an unexpected lost message from the angels surfaces, Anna finds herself traveling the globe with Kopano, son of Wrath, in an attempt to gain support of fellow Nephilim and give them hope for the first time. It soon becomes clear that whatever freedoms Anna and the rest of the Neph are hoping to win will not be gained without a fight. Until then, Anna and Kaidan must put aside the issues between them, overcome the steamiest of temptations yet, and face the ultimate question: is loving someone worth risking their life? 


 

Jeg var faktisk overrasket over, hvor god den her bog var. Jeg var ret vild med etteren, men den her er faktisk lige et tak bedre. Romantikken får et nyk opad, og bogen lider på ingen måde af second book syndrome. Den var virkelig spændende!

Der er ingen tvivl om, at Anna er en rigtig goody two shoes. Hun er mindre naiv end hun var da man mødte hende i første bog, men der er ingen tvivl om, at hun er god, sød, venlig, hjælpsom og alt det der. Tænk præstens datter eller noget i den dur. Men bog to starter faktisk ud med, at hun arbejder. Arbejder for sin far, altså. Det vil sige, at hun lokker mennesker til at drikke sig stangstive, og at hun deltager i alle fester og har efterhånden fået ry for at være skolens og byens partypige. Bogen starter seks måneder efter bog et slutter, og i løbet af den tid har hun jo så været nødt til at arbejde, for ikke at vække mistanke. Og her er noget ved Anna, som jeg rigtig godt kan lide. Selvom hun arbejder, og egentlig prøver at lokke mennesker i fordærv, så har hun det dårligt med det, og prøver at hjælpe dem så godt hun kan, for eksempel ved at skaffe taxaer til dem, så de ikke kører hjem med sprit i blodet. Jeg kan rigtig godt lide, at Anna stadig er Anna, men at hun også godt ved, at hun er nødt til at gøre ting hun ellers ikke ville gøre for at holde skuespillet kørende. Jeg er faktisk ret begejstret for Anna, som er et godt menneske med gode værdier, men som også er hård på sin egen måde.

Der er en pokkers masse følelsesmæssig spænding i den her bog. Kaidan vil ikke have noget med Anna at gøre – eller det påstår han i hvert fald, men alligevel er der hele tiden små ting han gør og siger, som går Anna til at tvivle på, om han nu også mener det. I ved, han siger nej, men kroppen siger ja. Kaidan er allerhelvedes hot, og man sidder flere gange og får helt åndenød. Puuha, han er godt nok pivfræk, og den der britiske accent? muuuums! Bagsideteksten ligger lidt op til et trekantsdrama, men det var slet ikke tilfældet. Der er aldrig tvivl om, at Anna vil have Kaidan, og det er ikke en af de der situationer, hvor pigen står og skal vælge mellem to fyre, og ikke kan bestemme sig fordi hun elsker dem begge.

SWEET PERIL led på ingen måde af second book syndrome. Den var virkelig spændende fra start til slut, og plottet tager en drejning, som jeg virkelig syntes godt om. Det var ret tydeligt, hvilken vej historien skulle gå, men der var også twists hen ad vejen, som man ikke lige havde forudset. Bogen havde også den hel rette mængde romantik og plot, så der ikke var overload på romantik, men at det heller ikke blev “glemt”, fordi plottet tog over. Den gode kombination af de to ting gjorde, at bogen var spændende hele vejen igennem.

Et af de problemer jeg havde med bogen involverer spoilers, så jeg undgår at sige for meget. Men de andre nephilim man møder, er fuldstændig de samme som man mødte i bog et, med en enkelt undtagelse. Det tog lidt af spændingen, fordi man godt vidste, hvor de forskellige Nephilim stod i forhold til Anna og plottet. Det var en mindre ting, men jeg kunne godt have tænkt mig flere nye Nephilim som man ikke kendte.

Alt ialt var SWEET PERIL en virkelig godt fortsættelse til trilogien. Der er hot romantik, spænding og plot, og i den helt rigtige mængde og kombination. Serien personer er alle spændende, og med hver deres personlighed. Jeg var begejstret for Anna, som virkelig voksede med opgaven i den her bog, og jeg glæder mig til at se, hvordan det hele ender i næste bog.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s