Hvis Du Kunne Lide #2: True Blood

Det her er en ny type indlæg som jeg længe har tænkt på at lave. For når man har læst en eller anden god bog, hvordan finder man så noget der minder om? Selvfølgelig kan man kigge på genre, men der er mange forskellige meninger om, hvad der kategoriserer hver genre, så det er ikke altid helt optimalt alligevel. Og med en masse anmeldelser på bloggen her kan det sikkert også være lidt svært at finde rundt i. Altså tænkte jeg at lave de her indlæg og forsøge at give mit bud på, hvad man kunne læse hvis man elskede en bestemt bog. Det er sikkert ikke alle der er enige i mine anskuelser, men det er også mere tænkt som forslag og inspiration til hvilken bog man måske skulle kaste sig over næste gang. Idéen er, at jeg vil komme med anbefalinger til fem danske og fem engelske bøger eller serier, som jeg synes mindede om bogen på en eller anden måde eller som bare er i samme genre og værd at læse.

True Blood er en af mine absolut yndlingsserier, og hvis jeg skulle kategorisere den ville jeg nok sige at det er Urban Fantasy. Den henvender sig til et noget mere voksent publikum end Twilight for eksempel, og har en lidt mere mørk, dyster stemning. Trueblood har elementer som sex, blod, vold, ondskab og mord, så det er ikke noget man skal kaste sig ud i, hvis man ikke bryder sig om noget af det. Det er svært at finde noget der minder 100% om True Blood, men jeg har valgt fem danske og fem engelske, som har lidt samme stemning og “feel” som True Blood. Og jeg beklager i øvrigt, at jeg bruger ordene “mørk” og “dyster” temmelig meget, men det er bare den bedste måde at beskrive den stemning som bøgerne har 😛

Fem danske:

1. Mercy-serien af Patricia Briggs

Den her serie handler primært om varulve. Der findes også vampyrer og andre overnaturlige væsner, men det er varulvene der er hovedemnet her. Serien følger Mercy – eller Mercedes som hun egentlig hedder. Mercy er mekaniker og en sjælden slags overnaturlig: hamskifter, i denne serie kaldet en walker. Hun kan forvandle sig til en prærieulv, og derfor vil den lokale varulveflok gerne have hende som en del af flokken. Eller det vil sige, nogen af dem vil. Mercy har lidt samme mysterie/mordgåde som true Blood, hvor der sker et eller andet, som så starter et mysterie der så skal løses. Der er også kærlighed involveret, men det er løsningen af mordgåden eller hvad det nu er, som er hovedhandlingen.

mercy-1

 

 • Titel: Månens Kald
 • Serie: Mercy #1
 • Forfatter: Patricia Briggs
 • Antal bøger i serien: 9, heraf er otte udkommet og to er udkommet på dansk.
 • Mercy #1: Månens Kald
 • Mercy #2: Bundet af Blod

Mercedes Thompson, også kaldet Mercy, er vokset op blandt varulve, men selv er hun walker – en formskifter der kan forvandle sig til en prærieulv.
Da hendes nabo, den irriterende tiltrækkende Alfa i den lokale varulveflok, overfaldes og hans datter bortføres, må Mercy trække på alle sine bekendtskaber for at hjælpe ham. Derfor er hun nødt til at opsøge den varulveflok som bortviste hende som 16-årig …

Mercy er en serie om en stærk kvinde i en verden med varulve, feer, hekse og vampyrer.

 


 

2. The Hollows-serien af Kim Harrison

The Hollows har samme koncept som Mercy, her er det bare hekse, magi og dæmoner der er hovedemnet. Hovedpersonen Rachel er en heks, og hun arbejder for Inderland Security, som er et slags opklaringsbureau ala FBI, men for overnaturlige. Rachel er bare ikke specielt god til at overholde regler når hun jager forbrydere, og det betyder jævnlige skænderier med chefen. Til sidst siger Ravhel op, men det viser sig at være en meget dårlig idé. Bogen er ligesom Trueblood og Mercy, hvor der er et eller andet mord/mysterie der skal løses, og hvor der også er kærlighed involveret, men uden at kærligheden er det vigtigste.

the_hollows_1_-_heksejagt-19351935-frntl

 

 • Titel: Heksejagt
 • Serie: The Hollows #1
 • Forfatter: Kim Harrison
 • Antal bøger i serien: 13, alle er udkommet, heraf de første 3 på dansk
 • The Hollows #1: Heksejagt
 • The Hollows #2: Danser med Dæmoner
 • The Hollows #3: Alt Andet End Død

Siden de overnaturlige trådte frem i lyset, er verden blevet en del anderledes.

Rachel, som er heks, arbejder for Inderland Security.
Hun er dygtig til sit fag: at jage og pågribe de overnaturlige som bryder loven.
Desværre har Rachel ikke selv nemt ved at overholde reglerne, og har tit kontroverser med chefen som ofte er tæt på at fyre hende.

Rachel får til sidst nok – og siger op.
Men det skulle hun aldrig have gjort!
Nu er Rachel nemlig jaget vildt.

Heksejagten er begyndt!


3. Black Dagger Brotherhood-serien af J. R. Ward

Den her var ret oplagt og en af mine absolut yndlingsserier. Black Dagger Brotherhood omhandler vampyrer, og her er det kærligheden der er i fokus – tilsat en god omgang sex, blod, vold og død. Her er ikke nogen mordgåde eller et mysterie som sådan, men plottet er en god blanding af romantik og noget mere. Hver bog i serien følger en ny broder i broderskabet – eller nogen som er tæt på broderskabet – og omhandler helt generelt hvordan de møder kvinden i deres liv og hvad der så kommer ud af det, tilsat en plotlinie om vampyrernes kamp mod deres fjender. Det er virkelig en god serie, som jeg absolut kan anbefale.

ItemImage (5)

 • Titel: Vampyrkongen
 • Serie: Black Dagger Brotherhood #1
 • Forfatter: J. R. Ward
 • Antal bøger i serien: Foreløbig 13, hvoraf 12 er udkommet. Heraf 4 på dansk, hvor nummer 5 udkommer til december.
 • Black Dagger Brotherhood #1: Vampyrkongen
 • Black Dagger Brotherhood #2: Din For Evigt
 • Black Dagger Brotherhood #3: Blodslaven
 • Black Dagger Brotherhood #4: Den Skjulte Broder
 • Black Dagger Brotherhood #5: Smertens Søn (udkommer 8/12)

I ly af mørket ulmer en ældgammel krig
mellem vampyrer og deres fjender.
Kun én gruppe kan redde vampyrarten:
Black Dagger Broderskabet.
For Broderskabets leder, Wrath,
handler krigen ikke kun om at dræbe artens fjender,
men også om at hævne den grufulde skæbne
der overgik hans forældre for flere hundrede år siden.

Da Wraths bror bliver brutalt myrdet,
må Wrath tage ansvaret for hans efterladte datter:
en smuk menneskekvinde,
der er uvidende
om den verden hun snart skal blive en del af …


 

4. All Souls Trilogy af Deborah Harkness

Den her serie har også hekse i fokus, men universet indeholder også vampyrer og andre overnaturlige væsner. Bogen har også romantik, men ligesom med True Blood handler det mere om det mysterie, som fortsætter gennem hele trolgien. Der er rigtig meget mystik, gåder og spor, og der er også både blod, vold, sex og action, omend i knap så voldsom grad som Black Dagger Brotherhood. Diana Bishop er af hekseslægt, og forsker i alkymi. Hun er historiker, og en dag falder hun ved et tilfælde over et forsvundet værk: Ashmole 782. Herefter begynder mysteriet at udfolde sig, og det lader til at nogen gerne så Diana død.

500

 • Titel: Heksenat
 • Serie: All Souls Trilogy #1
 • Forfatter: Deborah Harkness
 • Antal bøger i serien: 3, aller er udkommet, heraf to på dansk
 • All Souls Trilogy #1: Heksenat
 • All Souls Trilogy #2: Nattens Skygge

Det begynder med fravær og begær. Det begynder med blod og frygt. Det begynder med en opdagelse af hekse.

Historikeren Diana Bishop, der er af hekseslægt, forsker i alkymistiske skrifter og falder over et fortryllet manuskript i Bodleian Library i Oxford. Diana har ikke brugt magi, siden hendes forældre blev dræbt på grund af deres evner, men da hun mærker manuskriptets kræfter, aner hun farer og sender det tilbage i arkivet uden at afkode dets indhold og hemmeligheder.

Hvad hun ikke ved er, at den gamle alkymistiske tekst Ashmole 782 har været forsvundet i århundreder og tiltrækker sig opmærksomhed fra andre væsner. Deriblandt vampyren Matthew Clairmont, som forsker i genetik. Meget imod sin vilje bliver Diana tiltrukket af Matthew, men et forhold mellem en heks og en vampyr er ikke problemfrit – især ikke da deres forhold strider mod en gammel pagt, som skal sikre ro og afstand mellem arterne og undgå at tiltrække sig opmærksomhed fra menneskerne. I takt med at Dianas magiske evner vokser, står det klart, at nogen vil hende til livs, og sammen med Matthew forsøger hun at finde ud af, hvad manuskriptet indeholder af hemmeligheder om arternes fortid og mere interessant; deres fremtid. Og det skal vise sig at blive noget af en rejse – både i tid og sted.


5. Nattens Sanger-trilogien af Christina Bonde

Den her serie omhandler vampyrer, og i denne serie er det dels kærligheden der er i fokus, og dels skæbnen. Victoria Rose er 23, og serien omhandler hendes møde med vampyren Lucas. Bogen har meget action og meget kærlighed, men der er ingen blod, vold og død på samme måde som i for eksempel True Blood, men den har alligevel en lidt mere voksen, dyster stemning end Twilight har. Serien handler også meget om Victoria og hendes udvikling, og hendes måde at håndtere det, der sker med hende. Hendes følelser, tanker og handlinger.

nattenssanger1_web

 • Titel: Besat
 • Serie: Nattens Sanger #1
 • Forfatter: Christina Bonde
 • Antal bøger i serien: 3, alle er udkommet
 • Nattens Sanger #1: Besat
 • Nattens Sanger #2: Skæbne
 • Nattens Sanger #3: Følelse

For 23-årige Victoria Rose er livet en kamp mod de følelser, der afholder hende fra at leve det. Hendes tilværelse er præget af eftervirkningerne fra et overfald, der har spoleret hendes selvværd og frarøvet hende troen på kærligheden – indtil den dag hun møder Lucas.
I et skæbnesvangert opgør med fortiden forandrer Lucas ikke bare Victorias liv, men hele hendes virkelighed. Hun befinder sig pludselig i en verden af vampyrer og havner i en stridighed, der er ved at koste hende livet.
Undsætningen viser sig at komme fra en ældgammel fatalistisk overbevisning, der vil give Victoria en central plads i vampyrernes verden, men samtidig kræver valg, der mentalt er ved at flå hende i to halvdele.
Hvilken løsning skal vælges, når kærligheden splitter mod hver sin verden, og når skæbnen synes umulig? Kan hjertet forenes i den bestialske sandhed, og hvor langt tør Victoria gå for at efterstræbe lykken?
Besat er den første roman i vampyrserien Nattens Sanger.

Uddrag af bogen:
Jeg lukkede øjnene og lyttede til den bløde sang. Dragende – som sødmen af hans duft. Så forsvandt nærheden og ændrede sangen.
”Jeg håber ikke, at jeg forskrækkede dig?”
Jeg hev luften ind og åbnede øjnene. I sekunder så jeg mig anspændt omkring, før mit blik standsede.
Som lyn fra en klar himmel gik hele min verden i stå. Alt hvad jeg var, mit liv, min fortid og min fremtid, forsvandt som ved et trylleslag, og tilbage var kun nuet. Og selv om nuet forekom helt uvirkeligt, stod alting lysende klart. Verden i nutiden føltes knivskarp! Manden foran mig var min verden, min nutid. Han stod så skarpt, at alt andet fuldstændig blegnede. Jeg var besat.

Fem Engelske

1. Night Huntress-serien af Jeaniene Frost

Den her serie har en af mine yndlings bookish-guy-crushes. Bogens hovedperson er Catherine Crawfield, som er halvt vampyr. Hun har dedikeret sit liv til at jage og dræbe vampyrer, og det går ret godt for hende, indtil hun en dag møder Bones. Bones er vampyr, og en sexet, hot en af slagsen. Han er sjov, lækker og har alle tiders britiske accent. Bones tilbyder hende at træne med ham mod at få informationer om, hvor hendes far befinder sig. Hendes far, som er vampyr. Efterhånden begynder hun at tvivle på, at alle vampyrer er onde – for Bones lader til at have en snert af godhed i sig når det kommer til stykket. Bogen har blod, vold og sex i samme kategori som True Blood, og samme dystre, lidt mørke stemning. Hvis man har planer om at læse serien, så skal man lige være opmærksom på, at hvis man ikke læser serien + spinoffbøgerne i den rækkefølge de udkom, så bliver man i Night Huntress spoilet til det der sker i spinoff bøgerne. Oversigten over læserækkefølge kan ses her.

1421990

 • Titel: Halfway to the Grave
 • Serie: Night Huntress #1
 • Forfatter: Jeaniene Frost
 • Antal bøger i serien: 7 + nogle spinoff-bøger. Serien er ikke oversat til dansk.
 • Night Huntress #1: Halfway to the Grave
 • Night Huntress #2: One Foot in the Grave
 • Night Huntress #3: At Grave’s End
 • Night Huntress #4: Destined For An Early Grave
 • Night Huntress #5: This Side of the Grave
 • Night Huntress #6: One Grave At A Time
 • Night Huntress #7: Up From the Grave

Flirting with the Grave…

Half-vampire Catherine Crawfield is going after the undead with a vengeance, hoping that one of these deadbeats is her father – the one responsible for ruining her mother’s life. Then she’s captured by Bones, a vampire bounty hunter, and is forced into an unholy partnership.

In exchange for finding her father, Cat agrees to train with the sexy night stalker until her battle reflexes are as sharp as his fangs. She’s amazed she doesn’t end up as his dinner – are there actually good vampires? Pretty soon Bones will have her convinced that being half-dead doesn’t have to be all bad. But before she can enjoy her newfound status as kick-ass demon hunter, Cat and Bones are pursued by a group of killers. Now Cat will have to choose a side . . . and Bones is turning out to be as tempting as any man with a heartbeat.

 


2. Argeneau Vampires af Lynsay Sands

Denne her serie omhandler også vampyrer. Konceptet er lidt alá Black dagger Brotherhood, hvor man for hver bog følger en ny han- eller hunvampyr, som så falder over sin eneste ene og de problemer og spændinger der nu følger med det. Der er også en overall historie, men det er lidt svært at forklare uden spoilers. Og jeg ved i øvrigt ikke så meget om hvordan det plot udvikler sig, for jeg har kun læst de første to, og det her er en pænt lang serie. Der er en masse sex involveret, men knap så meget blod og vold som i Black Dagger Brotherhood eller True Blood. Men stemningen er den samme, det lidt mørke, dystre og mystiske.

38568

 • Titel: A Quick Bite
 • Serie: Argeneau Vampires #1
 • Forfatter: Lynsay Sands
 • Antal bøger i serien: Foreløbig 20, med en 21. bog planlagt. Det vides ikke om bog 21 er den sidste. Ingen er oversat til dansk.
  • Argeneau #1: A Quick Bite
  • Argeneau #2: Love Bites
  • Argeneau #3: Single White Vampire
  • Argeneau #4: Tall, Dark & Hungry
  • Argeneau #5: A Bite to Remember
  • Argeneau #6: Bite me if you can
  • Argeneau #7: The Accidental Vampire
  • Argeneau #8: Vampires are Forever
  • Argeneau #9: Vampire Interrupted
  • Argeneau #10: The Rogue Hunter (Rogue Hunter #1)
  • Argeneau #11: The Immortal Hunter (Rogue Hunter #2)
  • Argeneau #12: The Renegade Hunter (Rogue Hunter #3)
  • Argeneau #13: Born to Bite
  • Argeneau #14: Hungry for You
  • Argeneau #15: The Reluctant Vampire
  • Argeneau #16: Under a Vampire Moon
  • Argeneau #17: The Lady is a Vamp
  • Argeneau #18: Immortal Ever After
  • Argeneau #19: One Lucky Vampire
  • Argeneau #20: Vampire Most Wanted
  • Argenau #21: The Immortal Who Loved Me (2015)

That hot guy tied to Lissianna Argeneau’s bed? He’s not dessert—he’s the main course!

Lissianna has been spending her centuries pining for Mr. Right, not just a quick snack, and this sexy guy she finds in her bed looks like he might be a candidate. But there’s another, more pressing issue: her tendency to faint at the sight of blood . . . an especially annoying quirk for a vampire. Of course it doesn’t hurt that this man has a delicious-looking neck. What kind of cold-blooded vampire woman could resist a bite of that?

Dr. Gregory Hewitt recovers from the shock of waking up in a stranger’s bedroom pretty quickly—once he sees a gorgeous woman about to treat him to a wild night of passion. But is it possible for the good doctor to find true love with a vampire vixen, or will he be just a good meal? That’s a question Dr. Greg might be willing to sink his teeth into . . . if he can just get Lissianna to bite.


 

3. Alex Craft af Kalayna Price

I den her serie er det hekse og feer der er i centrum. Hovedpersonen Alex Craft er en gravheks, som har evnen til at kunne tale med de dødes “skygger”, se de dødes land og andre ret cool gravhekse-egenskaber. Serien er meget ligesom True Blood, hvor der er mord og gåder der skal løses, tilsat et splash romantik og en god portion overnaturlige væsner. Serien er meget typisk Urban Fantasy, men har et virkelig spændende univers. Der er virkelig gjort meget ud af feerne og alle de myter der findes om feer. Super godt fundet på og giver virkelig god mening. Serien har været i bero et stykke tid. Den sidste bog udkom i 2012, og den næste udkommer i 2015. Det skyldes, at forfatteren kæmper med nogle personlige problemer (jeg mener at kunne huske, at et meget nært familiemedlem døde), men serien var ret populær, og det lader også til at serien fortsætter.

7823038

 • Titel: Grave Witch
 • Serie: Alex Craft #1
 • Forfatter: Kalayna Price
 • Antal bøger i serien: der er udkommet 3, og der er foreløbig planlagt fem. Ikke oversat til dansk.
 • Alex Craft #1: Grave Witch
 • Alex Craft #2: Grave Dance
 • Alex Craft #3: Grave Memory
 • Alex Craft #4: Grave Visions (2015)
 • Alex Craft #5: Untitled (2016)

Grave witch Alex Craft can speak to the dead, but that doesn’t mean she likes what they have to say.

As a private investigator and consultant for the police, Alex Craft has seen a lot of dark magic. But even though she’s on good terms with Death himself—who happens to look fantastic in a pair of jeans—nothing has prepared her for her latest case. Alex is investigating a high profile murder when she’s attacked by the ‘shade’ she’s raising, which should be impossible. To top off her day, someone makes a serious attempt on her life, but Death saves her. Guess he likes having her around…

To solve this case Alex will have to team up with tough homicide detective Falin Andrews. Falin seems to be hiding something—though it’s certainly not his dislike of Alex—but Alex knows she needs his help to navigate the tangled webs of mortal and paranormal politics, and to track down a killer wielding a magic so malevolent, it may cost Alex her life…and her soul.


4. Anita Blake Vampire Hunter af Laurell K. Hamilton

Okay, jeg har faktisk ikke læst den her serie, men den bliver stort set altid nævnt når Urban fantasy fans anbefaler gode Urban fantasy serier. Jeg har bog et stående på hylden, men er ikke kommet i gang med den endnu. Hovedpersonen Anita er en necromancer og en vampyrjæger. Jeg fornemmer, at serien har samme idé som Alex Craft, Mercy og Trueblood, nemlig mysteriet og mordene og jagten på, hvad der virkelig foregår, og den mørke, dystre stemning.

6098684

 • Titel: Guilty Pleasures
 • Serie: Anita Blake Vampire Hunter #1
 • Forfatter: Laurell K. Hamilton
 • Antal bøger i serien: Der er pt 23 udgivet og 25 planlagt, og det vides ikke om bog 25 er den sidste i serien. Ikke oversat til dansk.
 • Anita Blake Vampire Hunter #1: Guilty Pleasures
 • Anita Blake Vampire Hunter #2: The Laughing Corpse
 • Anita Blake Vampire Hunter #3: Circus of the Damned
 • Anita Blake Vampire Hunter #4: The Lunatic Cafe
 • Anita Blake Vampire Hunter #5: Bloody Bones
 • Anita Blake Vampire Hunter #6: The Killing Dance
 • Anita Blake Vampire Hunter #7: Burnt Offerings
 • Anita Blake Vampire Hunter #8: Blue Moon
 • Anita Blake Vampire Hunter #9: Obsidian Butterfly
 • Anita Blake Vampire Hunter #10: Narcissus in Chains
 • Anita Blake Vampire Hunter #11: Cerulean Sins
 • Anita Blake Vampire Hunter #12: Incubus Dreams
 • Anita Blake Vampire Hunter #13: Micah
 • Anita Blake Vampire Hunter #14: Danse Macabre
 • Anita Blake Vampire Hunter #15: The Harlequin
 • Anita Blake Vampire Hunter #16: Blood Noir
 • Anita Blake Vampire Hunter #17: Skin Trade
 • Anita Blake Vampire Hunter #18: Flirt
 • Anita Blake Vampire Hunter #19: Bullet
 • Anita Blake Vampire Hunter #20: Hit List
 • Anita Blake Vampire Hunter #21: Kiss the Dead
 • Anita Blake Vampire Hunter #22: Affliction
 • Anita Blake Vampire Hunter #23: Jason (2014)
 • Anita Blake Vampire Hunter #24: Dead ice (2015)

Anita Blake may be small and young, but vampires call her the Executioner. Anita is a necromancer and vampire hunter in a time when vampires are protected by law—as long as they don’t get too nasty. Now someone’s killing innocent vampires and Anita agrees—with a bit of vampiric arm-twisting—to help figure out who and why.

Trust is a luxury Anita can’t afford when her allies aren’t human. The city’s most powerful vampire, Nikolaos, is 1,000 years old and looks like a 10-year-old girl. The second most powerful vampire, Jean-Claude, is interested in more than just Anita’s professional talents, but the feisty necromancer isn’t playing along—yet. This popular series has a wild energy and humor, and some very appealing characters—both dead and alive.


5. Fever-serien af Karen Marie Morning

Den her serie har jeg heller ikke læst, men jeg hører ikke andet end godt om den – og det var også derfor jeg i sin tid købte de første tre bøger i serien. Nu skal jeg så bare have dem læst 😛 Men det er mit indtryk, at den har det samme som True Blood og Alex Craft, nemlig jagten på en morder eller en gåde/mysterium af en eller anden art. Meget krimi tilsat romantik og overnaturligt i ved. Den her serie skulle handle om feer, og have en god blanding af action, mysterie og romantik. Serien foregår i samme univers som Highlander-serien, og Fever-serien indeholder også Dani O’ Malley trilogien. Super forvirrende, men jeg prøver at kaste lys over det:

1451694

 • Titel: Darkfever
 • Serie: Fever #1
 • Forfatter: Karen Marie Morning
 • Antal bøger i serien: pt. er der 6 udgivet og 10 planlagt. Ikke oversat til dansk.
 • Fever #1: Darkfever
 • Fever #2: Bloodfever
 • Fever #3: Faefever
 • Fever #4: Dreamfever
 • Fever #5: Shadowfever
 • Fever #6 (Dani O’Malley #1): Iced
 • Fever #7 (Dani O’Malley #2); Burned (2015)
 • Fever #8 (Dani O’Malley #3): Flayed (2016)
 • Fever #9: Untitled (2016)
 • Fever #10: Untitled

MacKayla Lane’s life is good. She has great friends, a decent job, and a car that breaks down only every other week or so. In other words, she’s your perfectly ordinary twenty-first-century woman. Or so she thinks…until something extraordinary happens.

When her sister is murdered, leaving a single clue to her death–a cryptic message on Mac’s cell phone–Mac journeys to Ireland in search of answers. The quest to find her sister’s killer draws her into a shadowy realm where nothing is as it seems, where good and evil wear the same treacherously seductive mask. She is soon faced with an even greater challenge: staying alive long enough to learn how to handle a power she had no idea she possessed–a gift that allows her to see beyond the world of man, into the dangerous realm of the Fae….

As Mac delves deeper into the mystery of her sister’s death, her every move is shadowed by the dark, mysterious Jericho, a man with no past and only mockery for a future. As she begins to close in on the truth, the ruthless Vlane–an alpha Fae who makes sex an addiction for human women–closes in on her. And as the boundary between worlds begins to crumble, Mac’s true mission becomes clear: find the elusive Sinsar Dubh before someone else claims the all-powerful Dark Book–because whoever gets to it first holds nothing less than complete control of the very fabric of both worlds in their hands….

Reklamer

12 meninger om “Hvis Du Kunne Lide #2: True Blood

 1. Sikke et fantastisk indlæg! 😀 Jeg var også ret så vild med True Blood, men det er godt nok ved at være lang tid siden, at jeg har læst bøgerne. Og i stedet for at genlæse dem, tror jeg da næsten, at jeg hopper på en anden serie i stedet 😀
  Jeg synes især ‘Alex Craft’, ‘Night Huntress’, ‘All Souls’, ‘Black Dagger Brotherhood’ og ‘The Hollows’ lyder spændende! Så der er da nok at gå i gang med, haha 😀 Men noget jeg også elskede ved True Blood, var humoren. Synes du nogen af de serier du har listet op her, ligger lidt op af den samme humor? 🙂

  1. Humoren i True Blood er en af de ting som jeg synes var svær at finde noget der mindede om. Men Alex Craft og The Hollows har en lille smule af den samme humor, og Night Huntress har faktisk rigtig meget humor, men på en lidt anden måde.

  1. Hej Sine. Nej, jeg skal på arbejde, så jeg kan ikke komme. Jeg har aldrig været til fantasybogmessen på Herlufsholm, og jeg har heller aldrig været til Bogforum. Det skal jeg så til gengæld i år, og er ret spændt på, om Bogforum er noget for mig 😛

 2. Ak, det skærer mig jo sådan i hjertet, når du sætter Black Dagger i samme bås som True Blood. Sidstnævnte er noget af det værste jeg nogensinde har læst, Black Dagger var jeg totalt fortabt i fra første side. Haha. 😛

  1. Jeg vil ikke sige jeg putter dem i samme bås, men de er lidt henad samme genre og har den der sådan lidt mærke stening du ved? Ville egentlig også kategoriesere dem begge som urban fantasy hvis jeg skulle sætte genre på 😛 Nu har jeg selvfølgelig ikke nogen uddannelse eller noget som helst indenfor sådan noget, men vil mene de ligger ret tæt op ad hinanden sådan genremæssigt 😛

   1. Haha ja! Men den sluttede jo så på 7 😛

    Lad os nu se med Fever. Forfatteren skrev det selv på sin FB side, men skrev samtidig at intet var sikkert, der kunne nok godt komme flere 😛 Men hun offentliggjorde navnene på de to der kommer efter Burned
    Btw: så burde du virkelig snart læse de bøger! 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s