Book Tags #1: The Book Sacrifice Tag

Dette tag er opfundet af Ariel Bisset. Jeg har altså ikke selv fået idéen, men jeg syntes det var et ret sjovt tag, så nu vil jeg også være med 😛

1) An Over-Hyped Book: Let’s start this off with a Zombie Apocalypse! Let’s say you’re in a book store, just browsing, when BAM! ZOMBIE ATTACK. An announcement comes over the PA System saying that the military has discovered that the zombies’ only weakness is over-hyped books. What book that everyone else says is amazing but you really hated do you start chucking at the zombies knowing that it will count as an over-hyped book and successfully wipe them out?!

The Maze Runner, helt klart! Jeg fatter slet ikke hypen, og jeg brød mig faktisk ikke specielt meget om bogen. Den var okay, indtil slutningen. Jeg synes absolut ikke der var noget af det der gav mening, og jeg fik for lidt svar på noget som helst. I stedet for at være interesseret og nysgerrig efter hvad der videre sker i serien blev jeg sur og frustreret. Det er en OK bog, men jeg må indrømme at jeg ikke er med på Maze-Runner-Is-The-Best-Series-Ever-bølge. Filmen kunne jeg til gengæld bedre lide! En anden bog jeg også synes er vildt overhyped er Everneath af Brodi Ashton.

2) A Sequel: Let’s say you’ve just left the salon with a SMASHING new haircut and BOOM: Torrential downpour. What sequel are you willing to use as an umbrella to protect yourself?

Puha, det var da et godt spørgsmål. Ingen helst, det er synd for bogen jo! Men det er jo sjovere hvis jeg vælger en, så jeg tror det ville gå ud over “Scorch” af Gina Damico. Første bog var god, men derefter gik det virkelig ned ad bakke. Så den kan jeg godt ofre, for jeg ved jeg ikke kommer til at læse den igen.

3) A Classic: Let’s say you’re in a lecture and your English teacher is going on and on about how this classic changed the world, how it revolutionized literature and you get so sick of it that you chuck the classic right at his face because you know what? This classic is stupid and it’s worth detention just to show everyone how you feel! What Classic did you chuck?

Undskyld alle Leo Tolstoy-elskere derude, men “War and Peace” kunne jeg bare ikke kæmpe mig igennem. Og jeg prøvede virkelig, med gode intentioner, men jeg kunne simpelthen ikke. Jeg synes ikke den var dårlig, men det var helt klart ikke bogen for mig – og jeg gav vistnok op på side 70-80 stykker. Den fangede bare slet ikke, og jeg måtte kæmpe mig igennem hver sætning. Det var i øvrigt dengang jeg gik i gymnasiet, og jeg gav mig i kast med den, fordi min engelsklærer elskede den bog og altid talte om, hvor fantastisk den var.

4) Your Least Favourite Book of Life!: Let’s say that you’re hanging out at the library when BAM global warming explodes and the world outside becomes a frozen wasteland. You’re trapped and your only chance for survival is to burn a book. What is the book you first run to, your least favourite book of all life, what book do you not fully regret lighting?

Spellbound bog 2: Duplicity. Den bog var på alle måder rædselsfuld. Jeg gav bogen en stjerne, og selvom jeg faktisk en enkelt gang har givet en bog 0 stjerner, så var det den her, det med det samme poppede op i mit hoved. Jeg ville ikke have kvaler over at smide den på bålet.

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s