Nyt fra Tellerup og Gyldeldal

Normalt gemmer jeg sådan noget her til mine nye udgivelser-indlæg, men de to her synes jeg lidt fortjente deres eget indlæg.

Gyldendal udkommer med en oversættelse af Legend af Marie Lu, første bog i en dystopisk trilogi, og en bog som jeg virkelig synes var fantastisk. Jeg bliver altid lidt glad indeni, når et forlag vælger at oversætte en bog jeg syntes godt om, for så er der chance for at endnu flere får chancen for at læse den. Bogen er sat til at udkomme til januar næste år. Der er ikke noget officielt cover endnu, men bagsideteksten lyder sådan:

I det der engang var den vestlige del af USA ligger nu Republikken, en stat i konstant krig med de omkringliggende nationer. I samfundets øverste og rigeste cirkler bliver den femtenårige June forberedt på og trænet til en strålende militær karriere. Ikke så langt væk, er den jævnaldrende Day vokset op i slummen, men lever nu som flygtning, jaget og eftersøgt som en af Republikkens farligeste kriminelle.

Deres verdener ligger så langt fra hinanden, som tænkes kan, men alligevel bliver deres skæbner spundet sammen, da Junes bror, Metias, bliver myrdet – og Day er den hovedmistænkte. Optændt af hævntørst og villig til at bruge beskidte midler kaster June sig ud i jagten på Day, der må løbe hurtigere end nogensinde før, ikke bare for at redde sig selv, men også sin familie.

Efterhånden som June kommer tættere og tættere på Day opdager de dog hver især, at der måske er andre ting end mordet på Metias, der binder dem sammen. Men det er dybtbegravet og dødsensfarlig viden, som Republikken vil gøre ALT for at bevare gemt.  


 

Jeg tjekker jævnligt Tellerups hjemmeside for tilføjelser til kommende udgivelser, og denne gang var der gevinst. Tellerup udgav tidligere i år bog et i Kiera Kass’ Selection-trilogi. På Dansk hed første bog Udvælgelsen, og nu ligger bog to under kommende udgivelser med planlagt udgivelse 6. Oktober i år. Den har i øvrigt fået titlen Eliten.

1918

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s