Nyt om Harry Potter – og Ron, Hermione og de andre. Ja, du læste rigtigt.

Nej, det er ikke en joke. Den er god nok. I dag blev der på Pottermore udgivet en artikel, skrevet af Rita Skeeter (aka J. K. Rowling hvis nogen er i tvivl), som giver gensyn med mange af de personer fra Harry Potter-serien som man savner. Mere specifikt er det skrevet i sladderspalteformat, og Harry er 34 år på det tidspunkt, artiklen er skrevet. Og der er masser af god info om, hvad Harry, Hermione og Ron – og andre – egentlig endte med at foretage sig efter Hogwarts.

Jeg har læst den et par gange nu, og jeg synes den giver den mere afsluttede slutning (kan man sige det?), som mange – inklusiv mig selv – lidt manglede efter epilogen i syvende bog. Seriøst. skynd jer på Pottermore og læs den. You will not regret it.

Reklamer

6 meninger om “Nyt om Harry Potter – og Ron, Hermione og de andre. Ja, du læste rigtigt.

  1. Åhh.. ja jeg havde godt læst det før i dag, og jeg har faktisk haft det lidt skidt med at være bagud i min pottermore profil – jeg synes pottermore er fantastisk, og jeg elsker mere Harry Potter info, jo mere jo bedre. Følger du godt med derinde?
    Men nu vil jeg tage ind og læse artiklen. :0)

  2. Åh jeg har godt læst det tidligere, det er virkelig så fint! Jeg ville dog bare ønske, jeg var bedre til at bruge Pottermore, så jeg kunne få mere ud af de historier, som det tilbyder.

    1. Jeg er ret begejstret for Pottermore, selvfølgelig er der en del som ikke er interessant, men der er også meget virkelig spændende baggrundsinfo til bøgerne, for eksempel en masse detaljer om, hvordan Tryllestavene egentlig fungere og sådan noget ..

  3. Jeg er også lidt for dårlig til at bruge Pottermore ordenligt, kigger kun lige forbi engang imellem for at få lidt nyt. Men jeg syntes dog ikke der var voldsomt meget nyt i den her artikel. Mange af tingene vidste vi jo godt fra diverse andre interviews Rowling har givet gennem årerne, om hvad arbejde trioen fx har og hvem Luna og Neville endte med at blive gift med.

    Jeg har dog hørt noget om at hun skulle komme med en lille novelle mere her den 11 juli, så det ser jeg lidt frem til. 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s