Covers fra Hele Verden #4: Divergent

Når jeg keder mig, så sidder jeg på goodreads og kigger på andre udgaver af bøger jeg elsker. Synes det er så sjovt at se de forskellige covers, en bog kan blive udgivet med verden over. Der er altid både gode og dårlige, og nogen hvor man tænker: “eeh, hvad tænkte i på?”. Men helt ærligt, det er en af mine yndlingsbeskæftigelser.

Jeg har lånt alle billeder fra goodreads.com, og egentlig ville jeg gerne have skrevet lidt om hvor i verden hver cover var fra. Men eftersom nogle af dem er på et sprog jeg på ingen måde kan genkende, så opgav jeg lidt at prøve at finde ud af det 😛 De fleste af dem giver også lidt sig selv ud fra titlen, og nu er det jo også coveret og ikke sproget der er interessant. Men altså, i kan finde de forskellige covers på goodreads, hvis i gerne vil vide hvor de er fra.

Så synes jeg det blev Divergents tur, eftersom den jo har biografpremiere i Danmark lige om snart 😛 Ligesom med Unearthly har de fleste udgaver og oversættelser beholdt det originale cover og højst lavet lidt om på farverne – mere intenst blå eller grøn. Men der er nogle sindssygt flotte covers imellem, som er helt anderledes fra det originale cover.

first

second

third

 

Jeg må indrømme, at jeg aldrig har kunnet lide det originale cover. Det siger bare ikke “wauw, læs mig”, og jeg synes heller ikke det ser spændende eller indbydende ud. Filmcovers er jeg heller ikke fan af, selvom de i Divergents tilfælde egentlig er ret flotte. Jeg er til gengæld helt vild med det engelske(UK) paperback cover, nummer tre i øverste række. Men jeg tror mine favoritter er nummer tre i anden række og nummer to i tredje række. Wauw hvor er de flotte! Man bliver draget til dem, og de er så farverige og intense. SÅ pæne!

Reklamer

6 meninger om “Covers fra Hele Verden #4: Divergent

  1. Jeg synes at det er nogle flotte forsider, Men jeg er heller ikke særlig vild med film bøgerne. Jeg synes at de er kedelige. Jeg er ret vil med 3,5,6,7 og 8. Og vores danske forside er også ret fin. Jeg synes at de her indlæg er super fede 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s