Covers fra Hele Verden #3: Unearthly

Når jeg keder mig, så sidder jeg på goodreads og kigger på andre udgaver af bøger jeg elsker. Synes det er så sjovt at se de forskellige covers, en bog kan blive udgivet med verden over. Der er altid både gode og dårlige, og nogen hvor man tænker: “eeh, hvad tænkte i på?”. Men helt ærligt, det er en af mine yndlingsbeskæftigelser.

Jeg har lånt alle billeder fra goodreads.com, og egentlig ville jeg gerne have skrevet lidt om hvor i verden hver cover var fra. Men eftersom nogle af dem er på et sprog jeg på ingen måde kan genkende, så opgav jeg lidt at prøve at finde ud af det 😛 De fleste af dem giver også lidt sig selv ud fra titlen, og nu er det jo også coveret og ikke sproget der er interessant. Men altså, i kan finde de forskellige covers på goodreads, hvis i gerne vil vide hvor de er fra.

Unearthly er en af de serier jeg synes har de flotteste covers. Jeg er en sucker for pæne covers i flotte farver – og lange flagrende kjoler 😛 I Unearthlys tilfælde har de fleste oversættelse og forskellige udgaver beholdt en eller anden version af det originale cover. Men det bliver de jo ikke grimmere af 😛

first

second

third

 

Jeg synes nummer 2 i første række er SINDSSYGT flot. Det er vistnok den australske paperbackudgave. Ellers kan jeg også godt lide nummer 3 i første række – det er den jegs elv har – og det er den engelske(UK) paperbackudgave. Jeg er glad for, at man valgt det cover til den danske oversættelse – det er cover 3 i tredje række. Det er SÅ flot!

Reklamer

2 meninger om “Covers fra Hele Verden #3: Unearthly

  1. Jeg synes også cover 3 er vildt flot. Faktisk synes jeg det er det flotteste. Men resten er også pæne, pånær cover 4…. det synes jeg er lidt for ugeblads-erotisk-novelle-agtigt 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s