Covers Fra Hele Verden #2: Black Dagger Brotherhood

Når jeg keder mig, så sidder jeg på goodreads og kigger på andre udgaver af bøger jeg elsker. Synes det er så sjovt at se de forskellige covers, en bog kan blive udgivet med verden over. Der er altid både gode og dårlige, og nogen hvor man tænker: “eeh, hvad tænkte i på?”. Men helt ærligt, det er en af mine yndlingsbeskæftigelser.

Jeg har lånt alle billeder fra goodreads.com, og egentlig ville jeg gerne have skrevet lidt om hvor i verden hver cover var fra. Men eftersom nogle af dem er på et sprog jeg på ingen måde kan genkende, så opgav jeg lidt at prøve at finde ud af det 😛 De fleste af dem giver også lidt sig selv ud fra titlen, og nu er det jo også coveret og ikke sproget der er interessant. Men altså, i kan finde de forskellige covers på goodreads, hvis i gerne vil vide hvor de er fra.

Denne gang tager jeg fat i Black Dagger Brotherhood – nærmere betsemt bog 1, Dark Lover – en serie som jeg elsker, og som indeholder hotte, store, stærke vampyrer og en hel del sex. En hel del sex betyder, at serien generelt har nogle virkelig cheesy covers. Se selv:

1

 

2

 

3

 

4

Det danske cover er dette:

black dagger brotherhood 1

Jeg må indrømme, at jeg faktisk ikke kan lide nogen af dem. Jeg synes det er virkelig cheesy, sådan lidt alá hey, det er en romantisk, sexet bog, men vi tør ikke rigtig putte noget sexet på forsiden, så vi skjuler det sexede, så man kun får en smule. Det danske er okay, og nummer to i øverste række er også helt okay – mest fordi der er lækkert mandfolk udenpå 😛

 

Reklamer

18 meninger om “Covers Fra Hele Verden #2: Black Dagger Brotherhood

    1. hvis du går på goodreads og f.eks. søger på hunger games, når du så kommer ind på bogens egen side, så er der lige under bagsideteksen en masse linier med ISBN, edition language og så videre. Der er også en der hedder “other editions”, og hvis du klikker på det link, kommer du ind på en lang liste med alle de udgaver der er af bogen ..
      Håber det var en ordentlig forklaring 😛

  1. Jeg kan ret godt lide de danske, og så den udgave der er nr. 2 i øverste række her. Det er dem vi sælger på arbejdet, og jeg må indrømme at jeg synes de er RET fine, selvom jeg ikke altid “forstår dem”. Jeg troede i starten at det ville være hver bogs vampyr der var på forsiden, men det har jeg så efterhånden opdaget at det vist ikke er … 😉

  2. Kamilla

    Jeg syntes 1 og 2 nederst er ok men har ikke læst serien så ved selvfølgelig ikke om de passer til bogen 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s