Nyt på reolen #49: De sidste julegaver og en forudbestilling

Jeg var så heldig at få hele to udgaver af den samme bog i julegave, så den ene blev jeg jo nødt til at bytte. Derudover havde jeg også fået et gavekort til Bog & idé, samt lidt penge fra Alana, så jeg kunne efter et besøg i Bog & Idé bære hele to nye skatte med hjem – begge to fortsættelser i serier, som jeg er startet på på dansk, og så vil jeg jo gerne afslutte på dansk også. Er så glad for at få bøger i gave, uanset om det er nogen jeg har, gavekort til boghandel eller to af den samme bog – men det at folk forstår min kærlighed til bøger og dermed køber bøger til mig, uanset format – det gør mig altså glad i låget 😀

2014-01-02 16.32.20

Rick Riordan: Kane Arkiverne #2: Den Flammende Trone

2014-01-02 16.32.00

L. J. Smith: The Vampire Diaries #10: Skæbnetimen

Og så til forudbestillingen – 2013’s sidste af slagsen. Den dukkede op lige før jul, og jeg har glædet mig SÅÅÅ meget til den!

2013-12-28 13.13.23

Wardstone Chronicles #13: The Spook’s Revenge

13. og sidste bog i Wardstone-serien, som jeg vel efterhånden opdagede for en 4-5 år siden. Jeg har elsket serien, selvom især de senere bøger i serien ikke var helt så gode som de første, og jeg var SÅ spændt på afslutningen – der er nemlig en profeti, som indeholder en knap så god fremtid for både Tom, Alice og heksejægeren ..

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s