Lola og Spejlene , preview – 3. bog i Lola midt i verden-serien

Det er en fornøjelse at kunne dele det her med jer – et preview på den næste bog i Lola midt i Verden – serien, LOLA OG SPEJLENE. Det er bøger som jeg har fået til anmeldelse, og jeg ser rigtig meget frem til at læse dem – hør lige hvor god etteren lyder:

lola2

 

 Lola er lige vendt tilbage til Danmark efter syv år i Afrika. Hun er ved at indrette sit nye ­værelse, da hun finder en mystisk bog. Hun viser den til sin nye klassekammerat, Vik, og de to går i gang med at oversætte dens afrikanske tekst. Bogen er en trolddomsbog, mener de, og for at finde ud af, om det er rigtigt, beslutter de at afprøve en af trylleformularerne. Det skulle de aldrig have gjort. Eller skulle de? Lola er bange og fuld af tvivl, og hun får det ikke bedre, når hun husker på den ulykke, der skete med en af hendes venner, mens hun boede i Afrika. Var det også hendes skyld? Ligesom alt det med Camilla og Soffi …

Bøgerne er på dansk, og er skrevet af Janne Hejgaard. Tilbage til det med et preview, så kan du lige nu læse de tre første kapitler i LOLA OG SPEJLENE lige her.

Reklamer

2 meninger om “Lola og Spejlene , preview – 3. bog i Lola midt i verden-serien

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s