Anmeldelse: Mythos Academy #2: Kiss of Frost

mythos academy 2pink 3 stjerner  • Titel: Kiss of Frost
  • Serie: Mythos Academy #2
  • Forfatter: Jennifer Estep
  • Antal sider: 337
  • udgivet: 2011
  • Forlag: Kensington
  • ISBN: 978-0-7582-6694-1
  • Læst: 15/8 til 19/8

“Logan Quinn was trying to kill me. My Spartan classmate relentlessly pursued me, swinging his sword at me over and over again, the shining silver blade inching closer to my throat every time. A smile tugged up his lips, and his ice-blue eyes practically glowed with the thrill of battle…”

I’m Gewn frost, a second-year warrior-in-training at Mythos Academy, and i have no idea how i’m going to survive the rest of the semester. One day, I’m getting schooled in swordplay by the guy who broke my heart – the drop-dead gorgeous Logan, who slays me every time. Then, an invisible archer in the Library of Antiquities decides to use me for target practise. And now, I find out that someone at the academy is really a Reaper bad guywho wants me dead. I’m afraid if i don’t learn how to live by the sword – with Logan’s help – I just might die by the sword …

—————————————————-

KISS OF FROST har den mest fantastiske setting. Mythos Academy tager på deres årlige tur til et skisportssted, hvor der samtidig bliver afholdt vinterkarneval, komplet med boder og forlystelser og varm kakao i plastikkrus, men sneen daler ned og alting glitrer af frost. GUD hvor jeg elskede det, jeg ville virkelig ønske jeg kunne være der selv. Det hotel, som de boede på, var også virkelig stemningsfuldt og fantastisk og herligt.

Nu var settingen jo ligesom sat, og handlingen passede bare virkelig godt til. Der var romantik og spænding og fester, men der var også action og kamp og forræderi. Det var en god fordeling af  spænding, efterfulgt af mystiske hændelser, romantik, spænding mellem Logan og Gwenn, og mere mystik og action. Loved it!

Der bliver også bygget lidt mere på universet i den her bog. Vi får lidt mere at vide om alting, og der kommer også lidt nyt til. Blandt andet de mytologiske væsner, uhyrer og monstre, heriblandt Fenrisulve og Gryffer. Jeg elskede Fenrisulvene, de var fantastiske! Man får også lidt mere at vide om de her Reapers, hvordan de opererer og hvordan de undertrykker magiske væsner for at bruge dem som slaver. Det eneste jeg savnede var lidt mere forklaring på, hvorfor reaperne gerne vil have den her Kaoskrig. Der må da være mere i det end “Vi vil have kaos og herske over en smuldrende brændt verden. Bare fordi.”

KISS OF FROST led lidt af de samme problemer som Touch of Frost gjorde. Gwen ævler stadig løs om alle de dyre ting alle andre har, og omtaler rigdom som noget skidt. Hun lyder som et lille, jaloux barn, men det benægter hun så i hvert femte sætning. Suk. Plottet var også stadig rimelig forudsigeligt, men jeg var ikke generet af det. Og så fortæller Gwen og stadigvæk alt om hendes magi hele tiden. Vi HAR fattet det første gange du sagde det Gwen. Bogen var også virkelig sløv i starten, fordi vi hele tiden skulle høre om, hvad der skete i den første bog. Der var alt for meget samlen sammen fra den første bog, som slet ikke var nødvendigt, og meget blev gentaget flere gange. Det gjorde starten langsom.

KISS OF FROST havde den mest fantastiske setting, den var spændende og der var rigelig med romantisk spænding. Men bogen havde stadig lidt irritationsmomenter, og især starten var virkelig langsom, fordi vi hele tiden skulle høre om, hvad der skete i den første bog.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s