Anmeldelse: Hush Hush #4: Englenes Fald

hush hush 4pink 3 stjerner  • Titel: Englenes Fald
  • Serie: Hush Hush #4
  • Forfatter: Becca Fitzpatrick
  • Antal sider: 361
  • Udgivet: 2013
  • Forlag: Tellerup
  • Originaltitel: Finale
  • ISBN: 97887-588-1089-8
  • Læst: 12/7 til 17/7

Nora og Patch er forenes igen, og intet skal skille dem ad, heller ikke konflikten som truer med at sende de faldne engle og nefilim i krig mod hinanden.

Nora kæmper hårdt for at undgå krigen, men da en af hendes venner forråder hende, tvinges hun til at se i øjnene at krig måske er den eneste løsning.

Men kan deres kærlighed overleve det?

———————————————————-

ENGLENES FALD er sidste bog i Hush Hush-serien – og en ret god afslutning på det hele. Der er masser af løgne, forræderi, politisk spil, kærlighed og kampe. Efter det, der skete i tredje bog var jeg virkelig spændt på hvordan det hele ville ende, og hvordan Nora ville få løst de moralske og etiske problemer i forhold til de faldne engle og nefilimerne.

Jeg synes bogen kom lidt vaklende fra start. Nora virkede utrolig dum og fattede ikke rigtig noget af noget som helst, selvom folk forsøgte at forklare hende det. Der var også flere steder hvor der var ballade mellem Nora og Nefilimerne, som egentlig bare virkede dumme. Og Vee var også virkelig belastende til at begynde med.

Men efterhånden som bogen skrider frem, begynder den at blive mere og mere spændende. Nora tager sig sammen, og kampscenerne og spændingerne mellem Nora og Nefilimerne blev også mere intense og gav mere mening. Der blev især skruet op for de politiske aspekter og Noras kamp for at finde ud af, hvad der er det rigtige at gøre. Der kommer hele tiden nye plottwists, og hele historien var spændende, og man blev holdt til ilden.

Jeg har lidt svært ved at sige en hel masse uden at spoile alting, men ENGLENES FALD var en god afslutning på serien, og jeg var underholdt hele vejen gennem bogen. Jeg elskede især de politiske og moralske aspekter, og så selvfølgelig kærligheden mellem Nora og Patch. Der er ingen kærlighedstrekant her, et stort plus – der var så meget andet man skulle fokusere på, at det ligesom ikke ville have passet ind. Selve slutningen var god, og epilogen passede perfekt ind.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s