Anmeldelse: Halo #3. Heaven

halo 3pink 2 sjerner

  • Titel: Heaven
  • Serie: Halo #3
  • Forfatter: Alexandra Adornetto
  • Antal sider: 417
  • Udgivet: 2012
  • Forlag: Atom
  • ISBN: 978-1-907410-79-6
  • Læst: 2/7 til 4/7

Is love a great enough power against evil?

Bethany, an angel sent to Earth, and her mortal boyfriend Xavier have been to Hell and back. When they defy angelic law and marry their love will be put to it’s highest test yet. Their punishment comes in a terrifying form: the sevens, rogue angels bent on keeping Beth and Xavier apart and darkening angelic power in the heavens.

The only way Bethany and Xavier can elude the Sevens is to hide in the open, blending in with other mortals their own age. But there is still danger around the corner. Will Bethany be called back to Heaven – for ever – and face leaving the love of her life?

—————————————————

HEAVEN var en meget mærkelig afslutning på den her serie. Den har det samme lette sprog som de to foregående bøger, som gør at den føles sådan lidt let, hyggelig og nem at læse. Men samtidig var der bare virkelig meget der ikke fungerede, især i forhold til plot og historie.

Serien har jo indtil nu lagt lidt op til en eller anden kamp mellem himlen og helvede, eller i hvert fald en eller anden form for konflikt. Det blev der overhovedet ikke fulgt op på i den her bog, og i stedet blev der indført et helt nyt plot: Himlen er ikke så perfekt som man går og tror. Fair nok, det var da egentlig meget fedt at himlen ikke var det perfekte sted alligevel, men det fungerede slet ikke for mig, fordi jeg manglede afslutning på plottet fra de to tidligere bøger, og hele tiden ventede på at der ligesom skulle ske noget i den retning.

Samtidig var der flere ting som jeg synes var ret dumme. Vent, vi har en masse farlige dræberengle efter os – lad os gemme os på et college! Det virkede SÅ meget som om at forfatteren bare ville have dem ind på det der college, så man kunne få den der high-school-ish fornemmelse tilbage, i stedet for de flygter rundt som hovedløse aber. Sådan var der flere ting igennem bogen – som jeg ikke rigtig kan nævne uden at spoile helt vildt – som bare ikke fungerede.

Jeg blev også meget hurtigt træt af Bethany i den her bog. Hun har da virket nogenlunde fornuftig i de tidligere bøger, men i HEAVEN blev hun forvandlet til en lille, forkælet, skrigende møgunge hvis hun ikke fik sin vilje. Argh hvor var det frustrerende. Det var komplet med stampen i gulvet, whine ud over det hele og smækken med dørene. Seriøst, nej. No can do.

Slutningen var jeg meget splittet omkring. Man får ikke rigtig afslutning på alle plots og spørgsmål, men hele det omkring Beth og Xavier fungerede virkelig godt. Det var faktisk en ret smuk slutning, men jeg savnede som sagt afslutning på mange forskellige ting.

HEAVEN var egentlig okay god, men jeg blev sindssygt frustreret over Bethany og den manglende opfølgning på plots fra de tidligere bøger.

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s