Nyt på reolen #36: Lidt blandet, blandt andet fra Amazon

Så har jeg igen fået en stak bøger ind ad døren. De ankom sådan lidt ad flere omgange, dels fordi jeg havde købt en på bookdepository, og dels fordi amazon af en eller anden grund valgte at splitte min ordre op i tre, og send 1×1 bog, 1×1 bog og 1×10 bøger. For det er jo logisk. De ankom indenfor få dage af hinanden, så jeg ved ikke lige hvad de har tænkt der 😛 Men hey, det er jo dejligt at komme hjem til en bog i postkassen, så jeg klager egentlig ikke.

Vi starter med den jeg købte fra Bookdepository:

DSC03740

 

Cynthia Hand: Unearthly #3: Boundless

Nu er det her den amerikanske hardbackudgave jeg har købt – og jeg har ellers de første to i den engelske paperbackudgave. Det er jo meget ulig mig at købe noget der ikke matcher, men der har åbenbart været uoverensstemmelser mellem dem der udgiver den i england, og Cynthia Hand (eller hendes manager/forlag, det kan jeg ikke lige gennemskue). Det betyder at det stadig er uvist om der overhovedet kommer en paperbackudgave, og om denne paperbackudgave i så fald vil matche de andre. Jeg har jo elsket den her serie SÅ meget, så det kunne jeg altså ikke vente på at de blev færdige med at kævles om, så jeg købte hardbackudgaven, og så kan jeg jo altid investere i paperbackudgaven når/hvis den kommer.

Så er der lidt fra amazon:

DSC03735

Claire LaZebnik: Epic Fail

DSC03739

Samantha Young: The Tale of Lunarmorte #1: Moon Spell

DSC03744

Jennifer Estep: Mythos Academy #1: Touch of Frost

Jennifer Estep: Mythos Academy #2: Kiss of Frost

Jennifer Estep: Mythos Academy #3: Dark Frost

Jennifer Estep: Mythos Academy #4: Crimson Frost

DSC03748

Maria V. Snyder: Study #1: Poison Study

Maria V. Snyder: Study #2: Magic Study

Maria V. Snyder: Study #3: Fire Study

DSC03752

Sarah Dessen: Lock & key

Sarah Dessen: The Truth about Forever

DSC03754

Joseph Delaney: Wardstone Chronicles #12: Spooks: Alice

Robin LaFevers: His Fair Assassin #2: Dark Triumph

Til sidst har jeg lige tre fund fra en brugtbogshandel. Jeg gav en flad femkrone per styk, og det kan man jo kun sige er billigt. Alle tre er i øvrigt i virkelig fin stand.

DSC03759

De 5 #26: De 5 og milliardæren

Walter Farley: Den Sorte Hingst og Flamme

Dodie Smith: Hund og Hund Imellem

Det var alt for denne gang – lige foreløbig i hvert fald. Jeg fik jo en virkelig god karakter til min eksamen, så jeg har belønnet mig selv med lidt bøger. Det må man godt, nå. Selvom man egentlig ikke har mere plads før man har været i IKEA igen. Men nok om det – pakken kommer om nogle dage, og derudover har jeg også fødselsdag lige om snart, og mon ikke der også var en bog eller to at finde blandt pakkerne? Der står jo ikke så meget andet på ønskelisten 😛

Reklamer

9 meninger om “Nyt på reolen #36: Lidt blandet, blandt andet fra Amazon

 1. uha lækker bøger som altid,er os sur over jeg er nød til at give mig selv tøjler på ang bogkøb men har så mange ulæste+ingen plads til dem ;( og her vil jeg så gerne købe de Game of thrones bøger jeg mangler men nix,ik hvis jeg skal havde true blood osv som kommer til efteråret og ja de er alså i første række basta…

  Ja det er jo det,min pakke til dig er på vej!!!! så den skulle gerne lande mandag eller tirsdag ihvertfald,men skulle den komme mandag så snitterne væk end til tirsdag,er spændt på hvad du siger til den ene gave,den anden kender du jo,men den del er jo heller ik så ringe endda :p

  1. Jeg glæder mig maks til dem begge to, og er også ret spændt på at se hvad du har fundet på 😀
   Jeg e rogså på shoppe-stop et stykke tid nu tror jeg. dels har jeg ikke plads, og dels vil jeg egentlig gerne have tyndet lidt ud i de ulæste bøger inden jeg stormer ud og køber flere ..
   Og nåh ja, så skal jeg jo også lige have købt en bærbar om ikke så længe, til studiet du ved ..

 2. Det er så skørt, når Amazon pludselig beslutter sig for at sende af flere omgange; især fordi pakkerne ofte kommer samtidig alligevel. Og Book Depositorys levering er vist bare generelt kaotisk.

  Jeg er helt vild med din fine udgave af ‘101 dalmatinere’. Det er altså også en rigtig sød historie; Dodie Smith var sådan en talentfuld skribent.

 3. Anne Nikoline

  Sikken skøn bogstak, du har fået købt dig! Jeg glæder mig til at se, hvad du vil synes om “Study”serien af Maria V. Snyder. Jeg er selv virkelig glad for den.

  1. Jeg er i gang med den nu, og jeg eeelsker den! Den er virkelig, virkelig god! fatter ikke jeg ikke har læst den noget før, jeg er jo gået glip af en hel masse awesomeness xD

  1. Jeg er også lidt spændt på dem .. Synes tit Sarah Dessen bliver beskrevet lidt som en af dronningerne af YA contemporary, så nu må vi se ..
   Jeg er dog ikke lige fan af de her covers 😛

 4. Jeg tror det med at de levere pakkerne i flere forskellige, er fordi de sender fra forskellige lagre rundt omkring i landet, så det er faktisk nemmere for dem at gøre det sådan, end at skulle til at pakke det hele sammen igen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s